Schimbare-montare tablou electric

Procesul de schimbare sau montare (montaj) al tabloului electric trebuie facut o persoana calificata, cu bune cunostinte in domeniul electric. In cazul in care dimensionarea intrerupatoarelor automate (sigurante automate) nu este corect facuta, exista riscul iminent de incendiu. De asemenea, este foarte important si cuplul de strangere al suruburilor intrerupatoarelor automate (sigurantelor automate). Daca suruburile nu sunt suficient stranse, se creaza arc electric ce poate provoca un incendiu.

Sunt electrician autorizat  si prestez servicii electrice de schimbare sau montare (montaj) a tablourilor electrice in Bucuresti si Ilfov.

Sector 1 Aviatorilor, Aviaţiei, Băneasa, Bucureştii Noi, Dămăroaia, Domenii, Dorobanţi, Gara de Nord, Griviţa, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primăverii, P-ţa Romană
Sector 2  Colentina, Iancului, Moşilor, Obor, Pantelimon, Ştefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasă
Sector 3  Balta Albă, Centrul Civic, Dristor, Dudeşti, Lipscani, Muncii, Salajan, Titan, Unirii, Vitan
Sector 4 Berceni, Giurgiu, Olteniţei, Piata Unirii, Tineretului, Văcăreşti
Sector 5 13 Septembrie, Cotroceni, Dealul Spirii, Ferentari, Rahova
Sector 6 Crângaşi, Ghencea, Giuleşti, Drumul Taberei, Militari
Ilfov Afumati, Balotesti, Bragadiru, Branesti, Buftea, Cernica, Chiajna, Chitila, Ciolpani, Corbeanca, Cornetu, Dobroiesti, Domnesti, Fundeni, Gruiu, Magurele, Mogosoaia, Otopeni, Sinesti, Snagov, Voluntari

Tabloul electric, numit popular tablou cu sigurante are cel mai important rol dintr-o instalatie electrica. Tabloul electric protejeaza prin intermediul intreruptoarelor automate (cunoscute si sub denumirea de sigurante automate) circuitele electrice interioare.

Exista mai multe tipuri de intrerupatoare automate (sigurante automate) ce se pot monta intr-un tablou electric: intreruptoare automate monopolare, intrerupatoare automate bipolare, intrerupatoare automate tripolare, intrerupatoare automate diferentiale, intreupatoare automate cu declanșator de tensiune minimă si altele. De asemenea, intr-un tablou electric, se pot monta sonerii, intreruptoare de scara, intreruptoare cu temporizare, contoare si alte module.

Sigurantele electrice fuzibile raman in continuare folosite datorita fiabilitatii lor. Daca un intreruptor automat (siguranta automata) are o fiabilitate ridicata, acesta nu se poate compara cu o siguranta electrica fuzibila, care are o fiabilitate de 100%. In schimb, un intreruptor automat are avantajul ca in cazul unui scurt circuit nu este necesara inlocuirea niciunei componente. La siguranta electrica fuzibila, in cazul unui scurt circuit, trebuie inlocuit consumabilul acesteia (patron de siguranta electrica fuzibila).

Montez tablouri electrice cu orice tip de modul electric pentru toate tipurile de locuinte, spatii industriale sau comerciale.

Schimb panouri electrice in toate sectoarele din Bucuresti si in Ilfov in tablouri electrice moderne cu sigurante automate, la apartament, casa, spatiu industrial si spatiu comercial.

Pentru a afla mai multe informatii despre mine va rog vizitati site-u http://www.electricianbucuresti.com.ro

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: